Aký bol Deň rodiny 2024 v Trenčíne?

22. máj 2024 galéria udalosť
Aký bol Deň rodiny 2024 v Trenčíne?

Tohtoročný Deň rodiny sa tradične konal 19. mája 2024 v parku M. R. Štefánika v Trenčíne. Tento park, s bohatou zeleňou a tieňom pod starými stromami, vytvára spolu s kvitnúcimi kvetmi nádherné prostredie pre stretnutia rodín a priateľov, súťaže, kultúrny program, pikniky i oddych.

Hlavnou témou tohto ročníka bolo heslo „Stojí to za to!“, ktoré malo za cieľ povzbudiť k odvahe a ochote zakladať rodiny a budovať v nich láskyplné vzťahy napriek výzvam, kto-rým často čelia. Táto myšlienka zdôrazňuje jednu z najdôležitejších hodnôt - že stojí za to žiť tak, aby v rodinách vyrastali zrelé osobnosti, ktoré budú prínosom pre svoje okolie.

Hoci predpovede počasia boli rôzne, nakoniec sme si užili nádherné popoludnie.

Program začal svätou omšou o 14:00, ktorú celebroval otec Štefan Bučo. Po svätej omši nasledovalo divadelné predstavenie skupiny Kapor na scéne, ktorá predstavila originálne spracovanie známeho romantického príbehu o Rómeovi a Júlii.

Nasledovala komediálna show zabávača Wolfiho a jeho Sranda Banda. Táto rodinná show, plná krásnych bábok, vynikajúcej bruchovraveckej techniky a viacvrstvového humoru, po-bavila všetkých prítomných. Program vyvrcholil perfektnou detskou diskotékou.

Oficiálny program na pódiu zakončila kapela Huncúti, ktorá svojím pestrým repertoárom ľudových i moderných piesní roztancovala publikum.

Okrem programu na pódiu si rodiny mohli zasúťažiť a zabaviť sa na viac ako 20 stanoviš-tiach, kde ich čakali rôzne aktivity, ako napríklad guľovačka v máji, stavanie veže z hracích kociek pomocou čínskych paličiek, prehliadka sanitky, streľba z luku alebo boj s penovými palicami.

Tieto stanovištia zabezpečovalo takmer 100 dobrovoľníkov z Centra pre rodinu Trenčín, ktorým patrí veľké poďakovanie za ich ochotu a pomoc. Rovnako veľké ďakujeme patrí aj sponzorom, dobrodincom, Trenčianskemu samosprávnemu kraju a Mestu Trenčín.

 

Naši sponzori a podporovatelia


Pozrite si aj udalosť v kalendári a fotky k tomuto článku.

Chcem podporiť CPR

Prehľad mesiaca

Najnovšie články

16. ročník podujatia Hviezdy deťom - boli sme pri tom

28. jún 2024

Trenčín sa opäť stal dejiskom významného charitatívneho podujatia „Hviezdy deťom“, ktoré prebehlo už po šestnásty krát a opäť na Štadióne Sihoť, kde celá myšlienka pred rokmi začala.

Neplatení hrdinovia - uspeli sme v hlasovaní na podporu nášho projektu

18. jún 2024

Centrum pre rodinu v Trenčíne za dobu svojej existencie funguje do veľkej miery na práci dobrovoľníkov. Postupom času sa nám darí pracovať s dobrovoľníkmi systematickejšie. Zapojili sme sa do Participatívneho komunitného rozpočtu TSK s projektom "Neplatení hrdinovia". Cieľom projektu bolo podporiť a rozšíriť dobrovoľníctvo, ktoré je kľúčové pre naše centrum.

Akcia Otec a dcéra jún 2024 v Pastoračnom centre Jonatán

13. jún 2024

Od 6. júna do 9. júna 2024 sa v Pastoračnom centre Jonatán konala výnimočná akcia zameraná na budovanie vzťahu medzi otcom a dcérou. Na tento predĺžený víkend sa stretlo 13 párov, kde dievčatá vo veku 14 až 16 rokov spoločne so svojimi otcami prežívali nezabudnuteľné chvíle plné zážitkov, dobrodružstiev a vzájomného spoznávania.

Akcia Otec a dcéra v Pastoračnom centre Jonatán

13. jún 2024

Od 6. júna do 9. júna 2024 sa v Pastoračnom centre Jonatán konala výnimočná akcia zameraná na budovanie vzťahu medzi otcom a dcérou. Na tento predĺžený víkend sa stretlo 13 párov, kde dievčatá vo veku 14 až 16 rokov spoločne so svojimi otcami prežívali nezabudnuteľné chvíle plné zážitkov, dobrodružstiev a vzájomného spoznávania.

Otec & syn na mori 2024 - Dobrodružstvo na Jadrane

10. jún 2024

V máji sa uskutočnila nezabudnuteľná plavba určená na prehĺbenie vzájomných vyťahov otcov a synov, ktorú organizovalo Centrum pre rodinu Trenčín. Tento jedinečný program, ktorý trval od soboty 11. mája do soboty 18. mája, priniesol do života účastníkov mnoho vzácnych okamihov. Na palubách dvoch desaťmiestnych lodí typu Dufour sa plavilo 8 párov otcov a synov, animátor, kňaz a 2 kapitáni.

Archív článkov

0940 785 275 info@cprtrencin.sk Farská 12, 911 01 Trenčín facebook.com/cprtrencin
© 2015-2024 Centrum pre rodinu Trenčín Všetky práva vyhradené.
Nastavenie cookies | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga